Za účelem grantového laboratorního výzkumu reprodukce v rámci projektu CANIS-IV potřebujme mimo jiné také získávat moč hárajících fen.

Na vyžádání Vám do jednoho týdne zašleme zdarma poštou na Vaši adresu sterilní vložku vloženou do sterilního uzavíratelného sáčku, a to včetně obálky s uvedením naší adresy a nalepenou poštovní známkou.

Naši sterilní vložku umístíte na dobu minimálně 12 hodin do vlastních klasických háracích kalhotek obléknutých na feně tak, aby ji fena pomočila. Poté vložku vložíte do námi zaslaného uzavíratelného sterilního sáčku, tento sáček velmi pečlivě uzavřete, a poté jej odešlete v obdržené obálce na naši adresu.

Vložka ani uzavíratelný sáček nesmí být znečištěna žádnými exkrementy ani jinými cizorodými látkami!

U každého vzorku prosím potřebujeme přiložit následující údaje:

1) rasu feny (stačí odhad),

2) stáří feny (stačí odhad),

3) datum odběru moči feny,

4) datum prvního projevu zahájení říje feny.

Za jednu Vámi iniciovanou vložku dle výše uvedených pokynů Vám po ověření vzorku zašleme v obálce 300,- (slovy: Třista) Kč poštou nebo převodem na Váš bankovní účet, a to do dvou týdnů od obdržení iniciované naší vložky v našem sáčku. Více informací Vám poskytne: Laboratories, s.r.o., Zdráhalova 1648/22, 613 00 Brno, telefon: +420 731 571 411, e-mail: info@laboratories.cz